Obec Přílepy
Obec Přílepy
u Rakovníka

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Dne 25. května 2018 nabylo účinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které je přímo účinné i v rámci právního řádu České republiky.

Dne 24. 4. 2019 vešel v účinnost zákon č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů (adaptační zákon).  Předmětem tohoto zákona je zapracovat příslušné předpisy Evropské unie (Směrnice Evropského parlamentu a Rady EU 2016/680 ze dne 27. dubna 2016), zároveň navazuje na přímo použitelný předpis Evropské unie (Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES) a k naplnění práva každého na ochranu soukromí upravuje práva a povinnosti při zpracování osobních údajů. Dále jiné ruší zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Obec Přílepy, jakožto správce osobních údajů, tímto v souladu s čl. 12 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „obecné nařízení o ochraně osobních údajů“) informuje o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů tímto subjektem, včetně rozsahu práv subjektu údajů souvisejících se zpracováním jejich osobních údajů Obecním úřadem Přílepy v rámci samostatné i přenesené působnosti. Účely zpracování osobních údajů a dobu jejich zpracování eviduje obec Přílepy pro jednotlivé agendy v záznamech o činnostech zpracování podle čl. 30 obecného nařízení o ochraně osobních údajů. 

Správce osobních údajů:

Obec Přílepy, se sídlem Přílepy čp.46, 270 01

IČO: 00639958

Telefon: +420 724 862 202
E-mail:  prilepy@knezevesko.cz
Datová schránka ID č.:  f7kaxd5

 

pověřenec pro ochranu osobních údajů (dále jen „pověřenec“) od 15.5.2018 :

Kontaktní údaje:  Radek Folda

e-mail: dpo@rafopc.cz

telefon:603 42 84 97

adresa: Nábřeží TGM 2486 , 269 01  Rakovník

 

Účel a rozsah zpracování osobních údajů:

Obec Přílepy, jako právnická osoba i jako orgán veřejné moci, zpracovává osobní údaje v souladu s právem Evropské unie, zejména v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů a dále v souladu s relevantními vnitrostátními právními předpisy. Obec Přílepy zpracovává pouze přesné osobní údaje, přičemž tyto osobní údaje shromažďuje a zpracovává pouze za stanoveným účelem, v  nezbytném rozsahu, po nezbytnou dobu stanovenou právními předpisy pro stanovení skartačních lhůt.

Směrnice na ochranu osobních údajů

 

 

Aktuální počasí

Počasí dnes:

8. 8. 2020

polojasno

Bude skoro jasno až polojasno, ojediněle přeháňky nebo bouřky. Denní teploty 28 až 32°C. Noční teploty 18 až 14°C.

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
27 28 29 30 31 1
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
1
23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5
1
6

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Chmelové slavnosti